Kaldpresset hundemat - i ett med naturen

Markus-Mühle har en helt unik kvalitet på sine fôr, og har nøye sammensatte ingredienser slik at fôret skal være så naturnært og likt det behovet hundedyr opprinnelig har til sin føde. 

Alle ingrediensene blir skånsomt behandlet gjennom kaldpressing. Dette betyr at råvarene ikke er ødelagt eller har fått endret struktur gjennom sterk varmebehandling. Hunder fortjener på lik linje med oss muligheten til høy kvalitet på sin mat uten at det er behov for å tilsette vitaminer og mineraler i etterkant. 

Gjennom kaldpressingen bevares alle de viktige næringsstoffene naturlig og fôret sikrer derfor et svært høyt opptak av disse. Det inneholder også bare bestanddeler av svært høy kvalitet, og du kan være sikker på hunden får alt den trenger for en optimal helse. I tillegg til fjærkre, vilt, fisk og egg finner du også andre ingredienser som hunden din har behov for, nemlig frukt, bær og urter.

Ernæringsspesialistene fra Markus-Mühle vet hva de gjør, og deres nyeste innovasjon heter Acticell. Dette er en sammensetning av ulike frukter som er rike på sekundære plantestoffer, og som virker svært positivt på immunforsvaret, optimaliserer opptaket av fôret, fremmer fordøyelsen og sørger for at hunden får alle de vitaminene den trenger helt naturlig. Acticell er satt sammen for å gi hundens celler et skikkelig påfyll av vitaminer!

Totalsum:
    Til kassen