Lupo Sensitive Naturnære tørrfôr

Hei Liv

Jeg vil takke for god veiledning og hjelp da Gaia og jeg trengte det som mestJ!!

Gaia, rottweileren min hadde diare i 10 mnd. og ble bare tynnere og slappere. Vi oppsøkte dyrlege som tok blodprøver, avføringsprøver, antibiotikakur, flagylkur, ultralyd og røntgen av magen. Vi prøvde rådyre Ecanubas veterenary diet, uten at noe hjalp. Til slutt sa de at de ikke kunne hjelpe med mer. Hun var jo tross alt 7år…!

Jeg var fortvilet og fikk råd (på facebook) av en venninne av meg som anbefalte å prøve glutenfritt for. Igjen oppsøkte jeg dyrlegen som ikke visste om dette foret..?

Via google kom jeg inn på din hjemmeside og fikk kontakt med deg. Jeg forstod raskt at her var det en dame med kunnskap og innlevelse og du anbefalte og foredro om hvor viktig næringsrikt for er for hunder. Alt tørrfor er ikke hva det lover, selv om det dyreste tørrforet har kylling og kornprodukter som base, og det er ikke alltid kjøtt, men nebb og klør som males opp.

Du anbefalte LUPO sensitiv til Gaia. Dette foret inneholder 100% rent frittgående kyllingkjøtt, det er kornfritt og tilsatt en blanding av melk, tistel, løvetann, sikori, linfrø, rapsolje og tørket myr som gjør at lever og tarm fungerer, samt at pelsen blir fin.

Etter 3 uker er Gaia helt fin igjenJ Hun har lagt på seg og er leken som en valp. Avføringen er slik den skal være. Gaia elsker Lupo og jeg gir henne det også som godbit som en ekstra påskjønnelse.

Takk igjen for god hjelp!

Mvh

Fredrik Rathke

___________________________________________________________________

Foret har Frost likt veldig godt! Han velger nok vom og hundematen først, og vi er i utgangspunktet veldig fornøyd med det foret, men dette foret er et soleklart alternativ som tørrfor! Det hadde ingen negative reaksjoner på magen hans heller.

Hilsen Tonje Sem Røren

Markus-Mühle Naturnære tørrfôr

Tallene fra Golden Water er kommet inn nå. Hennes Markus Muhle forte valper er 100% HD-fri. Akkurat det samme som hennes Norwegian Polar valper. Forskjellen på valpene på MM og NP er at MM valpene har bedre pels tidlig, ingen bare flekker når valpepelsen skiftes med voksenpelsen. Dette gir bedre resultater i unghund og valpeshow. Oppdretteren selv sier hun skiftet fra (Vi offentliggjør ikke navnet på produsent) på grunn av mye HD i sine valper. hun mener HD er 40% arv og 60% maten. Denne oppdretteren har nå i 2 år gjennomført denne studien.
Mvh
Lene Hoset Sunde

___________________________________________________________________

Vår pomeranian som går på MM holder en utrolig pels å fikk på sin kritikk Amazing Coat! Dette er Bea's andre BIS på 1 mnd og 4 BIS plassering dette året :)
MM elskes av alle våres hunder her hjemme å man kan virkelig se forskjell fra tidligere for.

Hilsen Kennel Alpha Lyrae

_________________________________________________________________________

Her er en tilbakemelding fra en som hadde problemer med bukspyttkjertelen:
God dag Markus-Mühle-Team,

Etter å ha forsøkt Markus-Mühle i nesten et kvartal kan jeg sende dere denne rapporten.
Våre hunder: 2 dvergpuddeltisper, Jenny 10 år gammel, med stoffskifteforstyrrelser, problem med bukspyttkjertelen og kreft, omtrent oppgitt av veterinæren og Patty, 4 år gammel, kom til oss med en livshistorie vi ikke kjente, fullstendig forstyrret og fremfor alt svært følsom overfor fôr, hun spiste bare våtfôr og grøt, og vi har vært nesten desperate.
Naturhundefôret fra Markus-Mühle har definitivt hatt følgende virkninger:
Jenny trenger ikke diettfôr lenger, hun spiser Markus-Mühle med begeistring og hun har de siste ukene blomstret opp og oppfører seg som en unghund. Ingen
stoffskifteproblemer, hun tolererer maten utmerket, og det er slutt på at hun roter i
avføring og andre uappetittlige saker og er i det fulle og hele fornøyd. Naturligvis fortsetter kreften, men så lenge hun ikke har smerter og det går så bra som i dag, hva bedre kan vi ønske oss.
Patty har forsøkt seg ganske forsiktig på fôret, sikkert fordi det er relativt hardt i forhold til det hun har spist før. Hun rykker utilsiktet til når det blir for mye knaselyder, men hun spiser med begeistring. I og med at hun har akseptert dette litt hardere fôret spiser hun ikke lenger harde hundekaker innimellom og det har også forbedret tannsituasjonen hennes betraktelig. Fortsatt spiser hun det bare fra hånden eller fra gulvet – men med glede, for i matskåla bråker fôret for mye og da trekker hun seg tilbake og lar maten stå, men vi finner vel ut av det også.
Det skrittet vi tok ved å skifte til Markus-Mühle har hatt flott virkning på hundene våre både visuelt og følbart, og gitt dem helt klart en bedre livskvalitet, så nå er både
hannene og hunnene lykkelige. Vi fortsetter med å anbefale fôret fullt ut, og vi er nøye med å oppgi fôringsmengdene – for ellers spiser hundene alt for mye.
Vi hilser fra Bad Vilbel, Mineralvannbyen
Bärbel H.

_____________________________________________________________________

Hundene trives godt med Markus Mühle. Alle har fått veldig bra pels - og den hvite har ingen pigmentflekker lenger. Den var veldig mørk på undersiden før, men er nå blitt helt hvit der også. :) Er veldig spent på hvordan valpens pels blir, etter hvert som det vokser ut, den blir også langhåret. :)

Jeg fikk dette svaret da jeg spurte om vi kunne bruke tilbakemeldingen.

Det er bare å bruke den. Jeg var overrasket jeg også, siden den var så mørk under, så trodde jeg aldri at den kom til å bli helt hvit! Men den har fått rosa fin hud, og helt hvit pels under. Min oppdrettervenn, Kirsten Erlandsen, opplever det samme med sine hunder. De skal jo også være helt hvite - hun hadde en hanne som var blitt veldig stygg i pelsen, den er nå blitt veldig fin, så jeg vet hun også er veldig fornøyd med Markus Muhle-fôret. :)

_____________________________________________________________________

Her kom en tilbakemelding fra en tildligere Markus Mühle kunde. Da vi ikke har forhandler i dette området forsøkte han andre typer hundefor.

Hei.
Nå har jeg prøvd forskjellige typer fòr til min hund etter jeg sluttet med marcus muhle, med samme resultat vanskelig og få han til og spise løs avføring og ustabil vekt
Så nu e det nok. Med marcus muhle var det aldri problem med logret med mat skålen når han spiste stabil vekt og fin avføring samt blank pels med andre ord perfekt resultat.
Så kan du sende meg 2 sekk M&M 15 kg annenhver mnd? Mvh Aslak Sjo

__________________________________________________________________

Denne kunden ringte meg i Januar og fortalte at hunden hennes hadde konstant diarê og klarte ikke å legge på seg. Hun hadde forsøkt det meste av tørrfor som var på markedet før hun til slutt bestemte seg for å prøvde Markus Mühle.

Denne tilbakemeldingen fikk vi i dag da vi spurte om virkningen av forbytte.

Tusen hjertelig takk
Alt går bedre med Mara.
Hennes bukspyttkjertel tåler Markus Mühle fôret meget godt, og hun er helt uten medisin!!!!
Hunden har ikke lenger diaré. Det er fantastisk. Har til og med lagt 
på seg litt. Vært jo kjempetynn pga langvarig diaré.

Hilsen
Karen

_____________________________________________________________________

Bjørg Kirsn Enano-Storli

Dette er Schnauzeren Embla, hun spiser MM og har gjort det de siste 6 årene. Embla blir 8 år i januar:) Se så blank hun er i pelsen:) Og det er også de andre hundene mine:)

__________________________________________________________________

Camilla Fjeldberg 

Flekken er en liten Chihuahua som er veldig glad i det nye foret! Han foretrakk det med en gang, og spiste det først da han fikk 50/50 i matskålen. Dette fôret vil vi fortsette på!

__________________________________________________________________

Jeg skal innrømme at jeg var meget skeptisk til alt skrytet om Markus Muhle hundefor. Min hund har skikkelig gressallergi, og har hvert år fra vår til høst gått på svindyre medisiner (Atopica). Det har kostet oss 12.000,- i året i mange år. Hadde null tro på at M.M. skulle hjelpe noe mer enn andre ting. MEN...nå er det gresspollensesong, og spredningen er kraftig her på Sørlandet. Bikkja viser ingen tegn til å ha allergi. Og han som var overfølsom i huden og klødde seg til blods....;-) Det eneste er at han er litt irritert i øynene, men det fikser vi med øyedråper :-)
Det foret vi bruker heter Lupo Sensitiv.
Jeg kommer heretter til å anbefale M.M. til alle jeg kjenner med hund :-D

Hilsen Ellen Jacobsen

_______________________________________________________________________

Jeg har en 9 år gammel cocker spaniel som plutselig har begynt å bli så stiv i kroppen. Hun er i god form da vi er mye ute i skog og mark. Bruker henne også en del på fuglejakt:)) Håper at hun skal fungere i mange år til og vil forsøke å skifte fór før jeg evt. begynner å medisinere henne.

Vi anbefalte henne å kombinere Luposan Leddkraft med Markus Mühle kaldpressede naturhundefor og fikk denne gledelige tilbakemeldingen den 23 mai.

Den 23 Mai fikk vi denne hyggelige tilbakemeldingen.

Hei og hå.
Min lille cocker fungerer nå allerede mye bedre. Hun er full av energi og løper rundt på 90 mål og koser seg. Jakter mus og fugl som aldri før:)) Hopper og spretter.

Vennlig hilsen
Tone R Kvehaugen.

______________________________________________________________________

Da har min vidunderlige staffe fått smake dette flotte foret. han har alltid pirket i maten og har alltid måtte blande maten med leverpostei,vom eller lignende. Han har vært tynn i pelsen i ansiktet og har hatt så UTOLIG mye luft i magen at vinduet har måtte stått åpent 24/7. han har gått på flere forskjellige fortyper.

Etter to uker på Markus Mühle, har han blitt kjempefin i pelsen, luktfri og har spist opp all maten hver eneste dag. Anbefaler dette foret på det sterkeste. Jeg bruker det også som godbiter til belønning, han ELSKER smaken.

________________________________________________________________________

Jeg har byttet til Markus-Mühle Naturfôr på mine hunder. Dette fôret inneholder alle de næringsstoffene som hunder er vant til å spise fra naturens side, og inneholder bare naturlige ingredienser som kaldpresses ved maks 50 grader Celsius. Ved at foret ikke produseres ved høy temperatur og trykk unngår man en denaturering av proteiner, og næringstoffene vil derfor bevares i sin naturlige form.

Mine erfaringer så langt.
Jeg startet med fôret i Mars  2010 og ved førsteintrykk virket foret tiltalende både i utseende og lukt. Jeg blandet Markus-Mühle med mitt gamle fôr og tilsatte vann rett før foring på vanlig måte. Det første jeg la merke til var at Markus-Mühle ikke este opp og fløt til overflaten slik  andre for gjør men ble liggende på bunnen hvor det sakte løste seg opp. Og da eser det heller ikke i hundenes mage.

Smakstesten gikk også bra.Hundene spiste foret med god appetitt og glede.

Merket  økt tørste  hos hundene etter at jeg startet med foret. Dette har nok sammenheng med forets tetthet, Markus-Mühle inneholder bare 11 % fuktighet og derfor vil gi større vannbehov. Av samme grunn kan jeg gi lavere mengde fôr men oppnå samme næringsopptak som ved vanlig tørrfor !
Foret er også meget godt egnelig til å blande med slakteavfall,vom ol.
Foret inneholder forholdsvis lite fett, og jeg tenkte jeg kunne slanke noen  av hundene mine med dette foret, men det viste seg at dette ikke var slankende,antagelig på grunn av at næringsopptaket er betydelig høyere enn vanlig tørrfor.
Avføring er svart og av liten mengde, den smuldrer til jord etter overraskende kort tid, og man ser ikke bløt illeluktende ,slimet avføring slik  man  kan oppleve ved foring med vanlig tørrfor som hundene ofte ikke klarer å fordøye helt, noe som også merkes ved at hundene fiser mye.
Fising og sterk lukt av avføring betyr jo at foret er ufordøyd og har oppholdt seg altfor lenge i tarmkanalen.
Hilsen Esther Stenehjem

_______________________________________________________________

Hei
Sender deg ett bilde av Birka for å vise deg hvordan pelsen hennes ser ut. Hun er så blank at det ikke ser helt normalt ut. Tipper jeg får stryk for juks om jeg møter opp på utstilling :-)

Hilsen Gry Kristin Havnen

Luposan FlåttVekk

Jeg kommer heretter til å anbefale M.M. til alle jeg kjenner med hund :-D
En ting til. Vi bor på Tromøy i Arendal, og det finnes ikke et sted i verden med mere flått. Før plukket vi masse flått av han hver dag, MED flåtthalsbånd. Nå kommer vi over kanskje et par i uka. De sitter som regel i øyenbrynene. Og det uten halsbånd eller sånt flytende greier i nakken. 
Og til slutt lurer jeg på om vi kan få tilsendt for helt opp til Hammerfest?

Hilsen Ellen Jacobsen

LupoDerm + Lecitin

Lill-Ann Morgan

På Hundeparadiset er vi ekstra påpasselige med å gi ekstra næring til hud og pels og ekstra næring avhengig av årstid og individuelle behov. 
Vi kan sterkt anbefale råfettet LupoDerm+Lecithin til beskyttelse av hud og pels.

Hundeparadiset Kompetansesenter AS i Bergen anbefaler Marcus Mühle og Luposan til alle hundeeiere.

Lupsan Leddkraft hund

Hunden min har sterk HD på begge bakbeina. hun hadde vondt bare hun røyste seg og strekte seg. Men etter 2 uker med Luposan Leddkraft så kunne hun løpe og hoppe så mye hun vil :) Hadde hun ikke gått på leddkraften så måtte hun gått på smertestillende livet ut.

Jannicke Skorpeide

____________________________________________________________________


Leddkraft er helt fantastisk. Min schaefertispe på 12 år har hofteleddsdysplasi begge sider. Hun fikk diagnosen 3 år gammel. Det gikk raskt nedover med førligheten i bakbena for noen år siden. Så prøvde vi Leddkraft 40%. Hun har gått på det de siste 2 årene og det har gitt henne flotte hverdager. Selfølgelig spiser hun også Markus Mühle og får masse råfett i tillegg. Vi gleder oss til våren og sommeren og satser på å komme oss gjennom neste vinter også...
Lill-Ann Morgan 

____________________________________________________________________

Her i huset har vi hatt en fantastisk effekt av Luposan Leddkraft. Den ene som har hatt store rygg problemer er nå helt fri for dette. Den gamle hunden i huset har fått leddgikt men kan ennå løpe etter ball, er utrolig å se hvor godt dette produktet er. Kan virkelig anbefale dette til hunder med ledd problematikk.
Luposan Flått vekk skal jeg nå teste ut på seks hunder. 

Hilsen Kirsten B. Pål Asle Erlandsen

Luposan Hurtigslank

I sommer har jeg testet et par ting på mine hunder. vet ikke om noen av dere husker slankeprosjektet mitt tidligere i sommer. Jeg hadde et mål å kunne slanke to av mine elskverdigheter 1,5 - 2 kilo. Jeg greide det! Den ene gikk ned de to kiloene jeg ønsket, den andre gikk ned 1,6. Og begge har holdt seg på normalvekt etter kuren. JEG har blitt flinkere til å ikke gi dem så mye greier utenom måltidene.:) Hurtigslank gjorde virkelig susen, og jeg håper at fabrikken ikke dropper dette produktet - for det har en meget positiv virkning ved riktig bruk. (Les; man må erstatte det vanlige fóret med hurtigslank:)

Bjørg Enano Kennel

 

Luposan Urtekraft

Jeg har en svart tispe som jeg slet med pelsen på. Hun fikk grå underpels da hun ble voksen, og det er selvsagt ikke noe særlig å vise i ringen. Så jeg ga henne Biotin og Laksolje, men hun ville IKKE ha olje! Det et stort problem. Så tenkte jeg, Hva med Krauter kraft? Det inneholder jo stoffer som er bra for hud og hår. I tillegg hadde en annen av j\hundene mine en del kløe... OG jeg tenkte at jeg gir alle Krauter Kraft og ser hva som skjer. Arja er nå kullsvart helt inn til huden, all kløe hos Wilja er borte, og pelsen hennes har blitt striere - Embla er kritthvit i pelsen og sprek som ei fole. Vår lille argentiner, Sally er knapt 9 måneder, men fikk samme behandlingen - og hennes salt/pepper pels er fantastisk. Hun har gjort det strålende i ringen, og mange dommere har kommentert pelsen hennes. Jeg er helt overbevisst om at disse produktene har hatt sitt å si.
Jeg kommer rett og slett til å fortsette å gi dem disse produktene i tillegg til Leddkraft og MM... Ha en nydelig høst alle sammen:) Nå er det tid for siste runde med utstillinger igjen - 6 i antall:))

Hilsen Bjørg, Enano Kennel

Luposan Biotin

Bjørg Kirsn Enano-Storli Tenkte jeg skulle fortelle dere en liten ting på en gråværsdag. For en stund siden fikk jeg besøk av en dame som trengte hjelp til hunden sin. Pelsen var veldig matt, den røytet noe forferdelig og flasset enda verre. Jeg mente det kunne være biotinmangel, så jeg "foreskrev" Biotin til henne. det gikk meget bra med hundens pels, og det tok noen uker før jeg traff damen igjen. Da fortalte hun meg at hun hadde spist tablettene selv også....DA ble jeg obs på at hun så så utrolig flott ut på håret. det formelig lyste og skinte...Det virket helt klart at biotinet hadde hatt en meget god virkning på håret hennes. I sommer fikk jeg selv problemer med neglene, de formelig smuldret opp på hendene mine. Veldig smertefullt og slett ikke noe pent syn. Jeg har aldri bitt negler, men nå så jeg mildt sagt ut som jeg ikke hadde gjort noe annet i ukesvis....Jeg begynte å tenke på Biotin siden en av mine tisper går på det nå - og for to uker siden startet jeg selv med en kur. Nå er alle de hvite flekkene helt borte og neglene begynner å vokse til og er sterkere enn de noen gang har vært. Hva kan man si om det? Biotin ER jo et produkt for dyr...Jeg spurte min veterinær om det ville være farlig å bruke produktet. Hun svarte at så lenge det er et naturlig produkt uten masse kunstige tilsetningsstoffer, ville det ikke gjøre noen forskjell - jeg skulle bare tygge det i meg....og nå er jeg både forbauset og veldig glad. tenke det kunne være noe å tenke på:) jeg vet at andre også har spist biotin med veldig bra resultater:) Ha en flott uke, da dere:)

 

Hei, idag mottok jeg gratispakken med foret. Hunden min har blitt kresen på mat, og for å få henne til å spise tørrforet sitt, har jeg måttet blande inn litt kokt skinke e.l. Dette foret smakte veldig godt, og hun spiste opp alt uten noe ekstra til.

Vennlig hilsen
Solbjørg Schlegel

_________________________________________________________________________

Ønsker du å legge igjen en tilbakemdling? Trykk her!

(0)